Laden Proeverijen

« Alle Proeverijen

  • Dit smaakfestijn is voorbij.

Pot Still Festival (vrijdagavondsessie)

4 oktober, 19:00 - 22:00

€35
20191004_Pot Still Festival vrijdagavond_The Whisky-photographer

Het Pot Still Festival is een laagdrempelige en ontspannen manier om in contact te komen met de beste gedistilleerde dranken en de daadwerkelijke producenten hiervan. Het is niet nodig om een kenner te zijn van een bepaald product. Je krijgt tijdens de sessies voldoende de tijd om diverse producten te proeven en met elkaar te vergelijken.

Elk jaar weer is er een mooie brede selectie van kwaliteitsmerken met topproducten. Vaak zijn er tevens primeurs of nieuwe merken op dit festival. Het festival richt zich op producten zoals whisky, cognac, armagnac, eau-de-vie en grappa, maar ook (Franse) likeuren, jenever en ander gedistilleerd. Voorwaarde: het moet op een eerlijke, niet-industriële manier geproduceerd zijn met de nadruk op topkwaliteit.

Dit festival verheugt zich in een groeiende belangstelling. Steeds meer mensen willen goed geïnformeerd zijn om weloverwogen keuzes te kunnen maken als het gaat om gedistilleerde drank van kwaliteit. Dit festival is de unieke gelegenheid om een overzicht te krijgen, nieuwe producten te ontdekken en voor jezelf te proeven wat er in Nederland op dit gebied te koop is. Wees er snel bij en boek op tijd kaarten (zie de website). Ook is er ieder jaar een bijzondere festivalbotteling (whisky) te koop.

Koop hier tickets.

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€35
Proeverij Categorie:
Website:
http://www.potstillfestival.com

Organisator

Groothandel Van Wees
Telefoon:
(033) 461 64 26
E-mail:
info@vanweesholland.com
Website:
http://vanweesholland.com

Locatie

Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
Amersfoort, Utrecht 3818 KG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
(033) 4678700
Website:
http://www.leerhotelhetklooster.nl