Laden Proeverijen

« Alle Proeverijen

  • Dit smaakfestijn is voorbij.

Cocktails & Mixen II

30 oktober, 20:30 - 22:00

Na de positieve reacties op de eerste cocktail workshop van afgelopen mei, op veler verzoek: deel II.

We gaan opnieuw bewijzen dat iedereen thuis vrij eenvoudig de heerlijkste cocktails en mixen kan maken. Uiteraard hebben we nieuwe recepten, waarin we ook de nieuwste BEEK dranken hebben opgenomen! We hebben de afgelopen maanden een aantal nieuwe cocktails getest en laten proeven. De best gewaardeerde cocktails zijn doorgedrongen tot deze workshop.

Wil je meedoen met het bijbehorende proefsetje mét recepten, boodschappenlijstje en informatie: geef dit dan gauw door aan je drankenspecialist. De verwachte winkelprijs ligt rond de € 22,50. De workshop is ook te volgen voor mensen zonder Facebook-account. En vanaf de dag erna terug te zien via het Beek Spirits YouTube-kanaal,

proefsetje
In het setje zitten zes dranken waarvan de laatste een kant en klare Beekroni is. De andere vijf kan men zelf maken. In het setje zit een uitgebreide flyer met de cocktails, recepten en een boodschappenlijstje. De verwachte winkelprijs van een proefsetje met 6 x 6cl ligt rond de € 22,50. Meestal kun je via je drankenspecialist ook een goede tonic en gingerbeer aanschaffen.

  1. BEEK Vermouth di Torino
  2. Moonshiners Gin & Tonic
  3. BEEK Orange Twist
  4. BEEK Amaretto Sour
  5. BEEK Limoncello Tropics
  6. BEEKRONI

meedoen
Wil je meedoen met het bijbehorende proefsetje mét recepten, boodschappenlijstje en informatie? Geef dit dan gauw door aan je drankenspecialist. Ook te volgen voor mensen zonder Facebook-account.

hoe te volgen?
De online proeverij is thuis live te volgen via https://www.facebook.com/beekspirits/live, ook als je geen Facebook account hebt. Meld je hier aan voor het evenement, en nodig gelijk je vrienden uit.

hapjes
Zoals gebruikelijk geven we weer suggesties voor bijpassende hapjes:

  1. Serranoham
    De combinatie van Vermouth en een mooie lucht gedroogde ham is een goede. Plakjes ham, eventueel besprenkeld met wat olijfolie.
  2. Kaastengels uit de oven
    Leg de kaasstengels op een met olijfolie ingevette bakplaat en verwarm de oven op 180 graden. Leg de plaat  met de kaasstengels in de oven en haal ze er na maximaal anderhalve minuut weer uit. Je kunt uiteraard wat extra kaas over de stengels strooien voor ze de oven ingaan. Als je wat plakjes ham over hebt, rol een plakje om de warme stengel, je zult verrast zijn.
  3. Garnalencocktail
    Hollandse of roze garnalen met een saus van gember en sinaasappel. Neem een theelepel gembersiroop , een theelepel sinaasappelsap, en een theelepel ketchup. Roer deze door twee eetlepels mayonaise en of yoghurt en maak het af met een snufje zout en een lepeltje peterselie. Even goed roeren en doe een lepel op de garnalen. De gembersiroop kan eventueel vervangen worden door een eetlepel Moonshiners Gin.
  4. Pannacotta, Bavarois of een Macaron
    Kersen of citroensmaak, kan beide heel goed bij dit vreemde drankje.
  5. Ananas in warme Chocolade
    Blokjes verse ananas, eventueel aan een stokje, en chocolade naar keus. Smelt de chocolade langzaam in een pannetje en dip de gekoelde blokjes ananas in de chocolade. Zowel warm als koud lekker. Genieten van stukje zomer in het najaar.
  6. Trostomaat met kaas, pesto en sinaasappel
    Schil de sinaasappel en snij het vruchtvlees in blokjes, strooi er wat zeezout op en roer er een lepeltje pesto doorheen. Snij de tomaat in plakken en leg er een plakje jong belegen kaas op. Doe er wat stukjes sinaasappel op en leg het even kort in de warme oven.

 

De Wereld Drinkt Door deel 7

 

Gegevens

Datum:
30 oktober
Tijd:
20:30 - 22:00
Proeverij Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/1552754104910413

Organisator

Beek Spirits
E-mail:
info@beekspirits.nl
Site:
https://www.beekspirits.nl

Locatie

Facebook
Openbare Live Stream via + Google Maps
Site:
https://www.facebook.com/beekspirits/