NIEUWS

Er is weer calvados van Toutain

Er is weer calvados van Toutain

Onderweg naar Normandië denk ik na over het vat van vorig jaar, het Elzasser wijnvat. Aangekomen vraag ik me af: "Zouden we dit jaar iets anders kunnen vinden, net zo goed, maar duidelijk afwijkend van de laatste botteling?"...

Cognac, mais oui, bien sûr!

Cognac, mais oui, bien sûr!

Op bezoek gaan bij meneer François Giboin is een reisje terug in de tijd. Op zijn Domaine gebeurt bijna alles nog zoals zijn vader en grootvader het gedaan hebben. In alle rust groeien de druiven rondom de boerderij, Ze worden...

Nieuw: Spiced Rum met rode peper

Nieuw: Spiced Rum met rode peper

  "Jan, wil jij wat rum kopen?" is de vraag. "Het is een molasse rum van een jaar of vijf oud." Terwijl ik een sample proef, bedenk ik dat ik deze rum niet in mijn blend vind passen. En om hem puur uit te brengen, vind ik...

Amaretto: de smaak van puur amandelspijs

Amaretto: de smaak van puur amandelspijs

  Vanuit mijn familie - Gijs is de aanstichter - kwam na de limoncello al snel de vraag: "Kan je ook amaretto maken?" Bij mij blijft zoiets dan in m’n hoofd spoken. En meestal ga ik wel wat proefjes doen. Al snel is er wat...

Nieuwe whisky’s erbij in de Dutch Premium Blend #3

Nieuwe whisky’s erbij in de Dutch Premium Blend #3

  De laatste fles van Batch 2 heeft de groothandel verlaten en Batch 3 is sinds deze week in de handel! De Dutch Blend is gegroeid. Niet alleen in populariteit onder de whiskyliefhebbers, ook in het aantal verschillende...

Er is weer calvados van Toutain

Er is weer calvados van Toutain

Onderweg naar Normandië denk ik na over het vat van vorig jaar, het Elzasser wijnvat. Aangekomen vraag ik me af: "Zouden we dit jaar iets anders kunnen vinden, net zo goed, maar duidelijk afwijkend van de laatste botteling?"...

Cognac, mais oui, bien sûr!

Cognac, mais oui, bien sûr!

Op bezoek gaan bij meneer François Giboin is een reisje terug in de tijd. Op zijn Domaine gebeurt bijna alles nog zoals zijn vader en grootvader het gedaan hebben. In alle rust groeien de druiven rondom de boerderij, Ze worden...

Nieuw: Spiced Rum met rode peper

Nieuw: Spiced Rum met rode peper

  "Jan, wil jij wat rum kopen?" is de vraag. "Het is een molasse rum van een jaar of vijf oud." Terwijl ik een sample proef, bedenk ik dat ik deze rum niet in mijn blend vind passen. En om hem puur uit te brengen, vind ik...

Amaretto: de smaak van puur amandelspijs

Amaretto: de smaak van puur amandelspijs

  Vanuit mijn familie - Gijs is de aanstichter - kwam na de limoncello al snel de vraag: "Kan je ook amaretto maken?" Bij mij blijft zoiets dan in m’n hoofd spoken. En meestal ga ik wel wat proefjes doen. Al snel is er wat...

Nieuwe whisky’s erbij in de Dutch Premium Blend #3

Nieuwe whisky’s erbij in de Dutch Premium Blend #3

  De laatste fles van Batch 2 heeft de groothandel verlaten en Batch 3 is sinds deze week in de handel! De Dutch Blend is gegroeid. Niet alleen in populariteit onder de whiskyliefhebbers, ook in het aantal verschillende...

De vaste serie Beek: bitter van kruiden, rum, rooibos gin, vatgerijpte oude genever en korenwijn plus de Dutch Blend whisky