NIEUWS

Nieuw: Spiced Rum met rode peper

Nieuw: Spiced Rum met rode peper

   "Jan, wil jij wat rum kopen?" is de vraag. "Het is een molasse rum van een jaar of vijf oud." Terwijl ik een sample proef, bedenk ik dat ik deze rum niet in mijn blend vind passen. En om hem puur uit te brengen, vind ik deze rum net niet goed genoeg. In een...

Amaretto: de smaak van puur amandelspijs

Amaretto: de smaak van puur amandelspijs

  Bij het uitbrengen van de Limoncello komt vanuit mijn familie - Gijs is de aanstichter - al snel de vraag: "Kan je ook amaretto maken?" Bij mij blijft zoiets dan in m’n hoofd spoken. En meestal ga ik wel wat proefjes doen. Al snel is er wat amandel-essence...

Nieuwe whisky’s erbij in de Dutch Premium Blend #3

Nieuwe whisky’s erbij in de Dutch Premium Blend #3

  De laatste fles van Batch 2 heeft de groothandel verlaten en Batch 3 is sinds deze week in de handel! De Dutch Blend is gegroeid. Niet alleen in populariteit onder de whiskyliefhebbers, ook in het aantal verschillende Nederlandse single malts dat erin zit. Cley...

Het keiharde verhaal van het HappyFace Beek Kopstoot bier

Het keiharde verhaal van het HappyFace Beek Kopstoot bier

  Het zal ergens in april 2018 geweest zijn dat ik een appje kreeg van Rob Zwaan: "Jan heb jij de HappyFace Tripel nog staan?" "Eeeh ja, die heb ik nog." "Mooi, doe er een scheutje van jouw oude genever bij, da’s erg lekker heb ik net ontdekt." feestje ging niet...

Limoncello luidt de nieuwe liqueur-serie in!

Limoncello luidt de nieuwe liqueur-serie in!

  De zomer komt eraan, hoogste tijd voor een mooie zomerdrank! Nou hebben we een prima gin die vooral met mooi weer gretig aftrek vindt. Maar er mocht nog wel iets bij. "Jan, heb je ook een limoncello?" is een vraag die ik net iets vaker kreeg dan ik verwacht...

De vaste serie Beek: bitter van kruiden, rum, rooibos gin, vatgerijpte oude genever en korenwijn plus de Dutch Blend whisky